Om Änglalilja

Yrkesverksam konstnär

Jag heter Lena Änglalilja Tedeblad och är född och uppvuxen några mil norr om Stockholm. Jag har 5 barn i åldrarna 26-3 år och är mormor till en liten flicka som är 1 år gammal.

Yrkesverksam konstnär

Jag har varit yrkesverksam konstnär över 10 år och älskar att skapa och måla vilket följer med mig in i min personliga utveckling. Det blir som en slags meditation för mig som jag finner rogivande där jag även kan uttrycka mina känslor på duk. Jag målar allt ifrån porträtt till naturskildringar. När jag målar så vill jag få fram en livsglädje och energi som ska spegla mitt inre, därför är mina målningar ofta väldigt färgstarka, naivistiska och med livliga mönster.

Webbutiken

Jag erbjuder unika målningar till mycket förmånliga priser. De flesta av mina produkter finns bara i en upplaga och är alltid handgjorda. Har du svårt att bestämma dig eller vill ge bort en gåva som du inte hittar här så har jag även presentkort, där du anger presentkorts koden i kassan. Du kan även få ett eget motiv uppmålat såsom porträtt eller det motiv du tycker om. Jag fakturerar med f-skattsedel. Allt är möjligt.

Välgörande ändamål

Av alla intäkter som kommer in till Änglalilja Art & Design så går 10 % till välgörande ändamål som tex hemlösa, utsatta barn runt om i världen och till olika sjukdomsföreningar.Om du har ett önskemål vart dina procent ska gå så ange gärna det i kassan i fältet Ordernoteringar